Kleding op maat

Je bent op zoek naar een unieke kledingstuk waar je jouw idee in kan verwerken of  kleding die gewoonweg perfect zit. Er zijn verschillende redenen om kleding op maat te laten maken, maar het resultaat is altijd verbluffend.

Bij ons kan je terecht als je iets bijzonders wil van hoge kwaliteit in Sevaes-Stijl. Wij ga niet alleen voor een mooi ontwerp, maar een mooi ontwerp waarin jij straalt.

In kleding die speciaal op jouw maat gemaakt is, zal je er fantastisch uitzien! Zo kunnen we samen voor jou het perfecte kledingstuk ontwikkelen.

Werkwijze

Het maken van een kledingstuk kost veel tijd. Om het ontwerp helemaal passend te maken zie ik je tenminste drie keer.

Om een idee te hebben van jouw wensen, maken we een afspraak voor een intake. Jij maakt vooraf een moodboard met plaatjes (of schetsen) die iets zeggen over het ontwerp dat jij voor ogen hebt. Ik zal stap voor stap jouw ideeën doornemen en zal je maten nauwkeurig opmeten.

Daarna ga ik aan de slag met een ontwerp, patroon en proefmodel. Zodra dit af is, kom je weer langs om het proefmodel door te passen. Waar nodig maak ik aanpassingen, zodat het kledingstuk straks mooi om jouw lichaam valt.

Als we de ideale pasvorm hebben bereikt, ga ik het kledingstuk maken van de stof die jij hebt geselecteerd. Soms vraag ik je tijdens het proces nog eens langs te komen. Als dit niet nodig is, krijg je jouw ontwerp mee tijdens de derde bijeenkomst.

Prijsindicatie

Kleding die op maat gemaakt is, kost vaak meer dan kleding in de winkel. Omdat we niet werken met massaproductie en het in ons eigen atelier wordt gemaakt, ziet het prijskaartje er wat anders uit. Daartegenover staat dat jij een uniek kledingstuk hebt, dat letterlijk op jouw lijf geschreven is. Het is daarom zeker de moeite waard. Omdat alle wensen en ontwerpen van elkaar verschillen is het lastig om op voorhand een prijslijst te geven. Houd in ieder geval rekening met de volgende tarieven (exclusief btw en materiaalkosten).

Jassen vanaf €500,00
Broeken vanaf €350,00

Droom jij ook oer jouw perfecte outfit? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier hieronder.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.